Personlig Træning

Leder du efter en personlig træner i Skødstrup, så tilbyder Sport & Ryg kompetent hjælp ved vores erfarne fysioterapeut og personlig træner. 

Invester i dit overskud

Få det gjort

Høst effekten ved motiverende og regelmæssig træning

Professionel hjælp

Få et effektivt og motiverende forløb med vores personlige træner

Træning for dig

Personlig træning er bygget op til dig, dine mål og behov

erfaring

Vi har 17 års erfaring fra fitness- og fysioterapi

Hvad kan du forvente

Personlig træning er for dig, som gerne vil investere i dig selv for at komme i god form. Sammen med en professionel vil vi tilrettelægge et personligt træningsforløb, der er tilpasset dit startniveu, og hvilke mål du ønsker at nå. 

Din personlige træner er samtidig en erfaren fysioterapeut, og derfor er du sikret et trygt forløb, hvor vi kan tage højde for tidligere skavanker og forebygge skader. 

Den personlige træning vil indeholde lige dele sved på panden og smil på læben, mens vi opbygger kroppens muskler og led. 

Træningen tilrettelægges enten hjemme hos dig selv eller i Sport & Ryg’s “Garagegym” alt afhængigt af dine behov.  

Spørg om personlig træning

Har du spørgsmål til vores personlige træning, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtigende. Udfyld Formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at få et personligt møde (15 min) hvor vi kan afklare dine spørgsmål yderligere og se på, hvordan vi kan hjælpe dig.  

Personlig træner profil

Jeg blev personlig træner og fysioterapeut for at hjælpe mennesker både, når de ønsker at optimere deres krop, og når kroppen bliver skadet.  

Hele mit liv har jeg selv været aktiv, samtidig med at jeg de sidste 17 år har arbejdet med fysioterapi og fitness. Jeg ved derfor godt, hvor meget det kræver at holde sig i gang, og hvad der sker med kroppen, når man bliver mere inaktiv. 

Det er heldigvis langt nemmere at få trænet, når man er to, har en aftale og finder en træningsform, som giver smil på læben. Det kan jeg hjælpe dig med, og den eneste bivirkning er sved på panden og ømme muskler.