Genoptræning

Hos Sport & Ryg – Specialiseret Fysioterapi tilbyder vi genoptræning ved vores specialiserede fysioterapeut. Du vil få et struktureret genoptræningsforløb tilpasset dig og din skade, så du kommer trygt tilbage igen. 

Mange fordele

Ingen ventetid

Hurtig hjælp giver bedre forløb. Få en akut tid.

erfaring

Vi har + 14 års erfaring i genoptræning af kroppen.

Dit mål

Vi hjælper dig professionelt og systematisk mod dine mål

Tryghed

Sammen med fysioterapeuten får du et trygt forløb uden tilbagefald.

Din genoptræning

Et genoptræningsforløb ved Sport & Ryg vil altid være individuelt designet til dig, din skade og hvad dine mål er. 

Vi vil starte med en god snak om dit problem og lave relevante fysiske test, der kan danne grundlag for hvordan genoptræningsforløbet bedst startes. 

Genoptræningen kan tilpasses din hverdag, så uanset om du gerne vil træne hjemme, i dit fitnesscenter eller sammen med fysioterapeuten er det en mulighed. Genoptræningen kan også sættes sammen som en kombination af ovenstående. 

Fysioterapeuten vil løbende supervisere din fremgang og tilpasse øvelserne efter hvordan helingen og styrkelsen af vævet skrider frem. 

Under hele forløbet kan du få svar på alle spørgsmål, og fysioterapeuten vil sikre at du har overblikket undervejs og føler dig klædt på til at forebygge fremtidige skader.

Har du behov for genoptræning?

Skriv til vores fysioterapeut ved spørgsmål til din skade. 

Uanset om det er en ny eller gammel skade, så er det ofte muligt at gøre noget. Udfyld formularen, så vender fysioterapeuten tilbage hurtigst muligt. 

Du er også velkommen til at booke et gratis og uforpligtigende møde, hvis vi sammen skal vurdere problemet og hvordan et genoptræningsforløb kan designes.

Faglige profil

Jeg har været fysioterapeut i 14 år og i alle årene arbejdet med genoptræning af skader i vores muskel/skeletsystem. Sideløbende med mit virke som fysioterapeut har jeg taget en 5 årig efteruddannelse i genoptræning af muskel og skeletlidelser fra Dundee University og klinisk træning fra St. Davids Sports & Spine Clinic i Austin, Texas. 

Det giver et godt udgangspunkt til at vi sammen kan lave et realistisk og effektivt genoptræningsprogram, der over tid vil arbejde dig frem til dine mål.  

For mig er det vigtig, at du føler tryghed og overblik igennem hele forløbet og forløbet tilpasses din hverdag og liv.