Erhvervsaftaler

Ryg- og nakkeproblemer er udbredte lidelser og en kilde til sygemeldinger, nedsat livskvalitet og produktivitet. 

Sport & Ryg – Specialiseret Fysioterapi tilbyder virksomheder skræddersyede erhvervsaftaler som kan behandle og forebygge jeres ansattes muskel- og ledsmerter.

Få en uforpligtigende snak

Kontakt os gerne for en uforpligtigende snak og tilbud til din virksomhed, uanset om du leder efter 

Massageordning

Træningsindsatser 

Ergonomisk vejledning

Forebyggelse workshops

Fysioterapeutisk behandling 

Massage

Sport & Ryg tilbyder massageordning inhouse eller på vores klinik i Skødstrup. Massagen vil blive udført af en autoriseret fysioterapeut med 17 års manuel erfaring. Det giver den fordel, at I ud over kompetent manuelle behandling kan få gode råd og vejledning til, hvordan den enkelte medarbejder kan forebygge yderligere muskelgener, og der screenes for behov for andet behandling. 

Træning

Der er stærk evidens for at træning kan modvirke gener fra muskler og led gennem livet, øge livskvaliteten og det generelle overskud for mennesker. Derfor kan superviseret træning være en investering i forebyggelse af muskel og ledsmerter, forbedre medarbejdernes trivsel og generelle overskud på arbejdspladsen. 

Sport & Ryg tilbyder virksomheder inspirerende træning planlagt og ledet af en erfaren fysioterapeut. Vi har fokus på lige dele smil på læben og sved på panden med øje for at træningen gerne må skabe øget sammenhold mellem kollegaerne. 

Ergonomi

Indeholder jeres arbejdsplads meget siddende arbejde, repetitive stillinger eller løft, så kan vores fysioterapeut hjælpe med en ergonomisk analyse og vejledning til de mest hensigtsmæssige stillinger. 

Vi vil samtidig have fokus på råd og vejledning til, hvordan man bedst forebygger gener i kroppen. 

Workshops

Klæd din medarbejdere på med et forebyggende workshop fra Sport & Ryg. Vores fysioterapeut vil undervise i typiske gener fra muskler og led, og hvordan man bedst forebygger smerterne. Vi kan skræddersy indholdet i workshoppen til den belastningsprofil, der er dominerende på jeres arbejdsplads.

Workshoppen vil have fokus på både teoretisk viden og praktiske øvelser, som er anvendelige i jeres hverdag. 

Fysioterapi

Når uheldet er ude er det en fordel at kunne få akut behandling. Sport & Ryg tilbyder akutte tider ved en erfaren fysioterapeut. Det sikrer minimal fravær fra arbejdspladsen og tryghed for den enkelte medarbejder. 

Sport & Ryg samarbejder med en lang række sundhedsforsikringer, men I har som virksomhed også mulighed for at lave en direkte aftale uden fordyrende mellemled.

Referencer

Herunder kan du finde inspiration fra andre virksomheder og institutioner som Sport & Ryg har hjulpet