Mathias Holmquist

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste niveau i Mckenzie Metoden (Dip. MDT)

Certificeret kliniker ved Danske Fysioterapeuter

Min faglige profil

Jeg har arbejdet som fysioterapeut i 14 år med speciale i diagnostik, behandling og genoptræning af smerter fra muskler og led. (Muskuloskeletal fysioterapi) 

Gennem årene har jeg specialiseret mig i ryggen og nakken bl.a. gennem en 5 års videreuddannelse i Mekanisk Diagnostik og Terapi fra Dundee University og klinisk videreuddannelse fra St. Davids Sports & Spine Clinic i Austin, Texas. 

Det har ført til, at jeg i dag er tilkendt det højeste kompetenceniveau i den internationalt anerkendte McKenzie Metode (Dip. MDT), og Danske Fysioterapeuters specialiseringsråd har tilkendt mig titlen som “certificeret kliniker”, der er fysioterapibranchens kvalitetsstempel for særlige kliniske færdigheder og viden. 

Ved siden af mit virke som fysioterapeut er jeg gæstelærer på fysioterapeutuddannelsen, fungerer som klinisk underviser, og er involveret i efteruddannelse af andre fysioterapeuter under Dansk Selskab for Fysioterapi.

Motivation for at starte Sport & Ryg

Jeg har stiftet Sport & Ryg med ambitionen om at lave en specialiseret fysioterapiklinik, hvor man kan forvente højeste faglige kvalitet kombineret med god tid og service. 

Det er vigtigt for mig, at du bliver mødt i øjenhøjde med ordentlig tid til at snakke din situation igennem og få lavet en grundig undersøgelse. 

Det giver det bedste udgangspunkt for et effektivt individuelt forløb med fokus på ikke bare at løse problemet på kort sigt, men at give dig redskaber og indsigt til at forebygge på lang sigt.    

Hvad siger tidligere kunder?

"Efter flere episoder med nakkesmerter og hovedpine opsøgte jeg Sport & Ryg. Her har jeg fået en yderst professionel behandling, hvor Mathias tog sig god tid til mig og mit problem.  I dag er mit problem væk og jeg ved hvad jeg skal gøre for at holde det fortsat godt. Derfor vil jeg varmt anbefale Mathias/Sport & Ryg til alle.
Emil Smedegaard
Har været i behandling alle mulige andre steder uden succes (ekstremt dyrt), men efter to gange hos Mathias er mine smerter markant aftaget. Han har også lært mig, hvordan jeg selv kan vedligeholde det gode arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.
Mai Hansen

Mig privat

Jeg bor i Skødstrup med min kæreste Pernille og vores to drenge Alexander (1 år) og Arthur (4 år). Når drengene ikke holder deres forældre i gang (hvilket de er gode til), så forsøger jeg at nyde tilværelsen med de dejlige muligheder skoven, vandet og byen byder på i og omkring Skødstrup.